Välkommen till MADE IN GBG!

MADE IN GBG är ett litet enmansföretag där jag, Daniel, designar och tillverkar unika tavlor och inredningsdetaljer med hållbarhet och omtanke i fokus.

Jag arbetar med lokala leverantörer och återförsäljare för att kunna leverera produkter jag kan vara stolt över, och som ska pryda ditt hem under många år. Materialet jag huvudsakligen arbetar i är trä, men i takt med att företaget utvecklas kommer nya spännande produkter och material dyka upp!

Välkommen till MADE IN GBG!

  • LOKALA LEVERANTÖRER

    Jag samarbetar enbart med lokala leverantörer för att kunna säkerställa högsta kvalité och hållbarhet på allt jag levererar.

  • PERSONLIGA MÖTEN

    Jag brinner för det personliga mötet och älskar att ta fram tavlor och inredning enligt dina önskemål. Hör av dig så lovar jag att det blir bra!

  • GOTT SAMVETE

    Varje såld tavla bidrar med 100kr till Suicide Zero, en organisation som arbetar för att minska den psykiska ohälsan i Sverige.

Om mig och företaget

MADE IN GBG grundades av mig julen 2021 och växt stadigt sedan dess. Idag har jag min studio och verkstad på HantVerket Väst i hjärtat av Gamlestaden i Göteborg, där alla tavlor och andra produkter tillverkas av mig.

Jag har även en annan verkstad på Hisingen, där jag har möjlighet att tillverka andra saker på beställning, allt från svetsade konstruktioner till möbler eller 3D-utskrifter.

Har du frågor om tavlorna, idéer kring produkter eller undrar något om hur jag tillverkar tavlorna, får du mer än gärna höra av dig! MADE IN GBG är inte mitt heltidsjobb, däför kan det ta lite tid innan jag svarar, men jag lovar att jag svarar så snart jag kan, oftast inom någon dag eller två!

Jag stöttar Suicide Zero

För varje såld tavla skänker jag pengar till Suicide Zero, för att de ska kunna fortsätta sitt viktiga arbete med att minska antalet självmord i Sverige, ett otroligt viktigt arbete som ligger mig extra varmt om hjärtat.

Läs mer om Suicide Zero