Välkommen till MADE IN GBG!

MADE IN GBG är ett litet enmansföretag där jag, Daniel, designar och tillverkar belysning och inredning med hållbarhet och omtanke i fokus.

Jag arbetar med lokala leverantörer och återförsäljare för att kunna leverera produkter jag kan vara stolt över, och som ska pryda ditt hem under många år. Materialet jag huvudsakligen arbetar i är trä och metall, men i takt med att företaget utvecklas kommer nya spännande produkter och material dyka upp!

Välkommen till MADE IN GBG!

  • LOKALA LEVERANTÖRER

    Jag samarbetar med lokala leverantörer och producenter för att kunna säkerställa högsta kvalité och hållbarhet på allt jag levererar.

  • PERSONLIGA MÖTEN

    Jag brinner för det personliga mötet och älskar att skapa produkter enligt dina önskemål. Hör av dig så lovar jag att det blir bra!

Om mig och företaget

MADE IN GBG grundades av mig julen 2021 och växt stadigt sedan dess. Fram tills alldeles nyligen har jag haft min studio och verkstad på HantVerket Väst i Gamlestaden, men nu har jag flyttat till större lokaler i Jonsereds fabriker, strax utanför Göteborg.

Har du frågor om mina produkter, idéer kring spännande projekt eller undrar något om hur jag arbetar, får du mer än gärna höra av dig! MADE IN GBG är inte mitt heltidsjobb, därför kan det ta lite tid innan jag svarar, men jag lovar att jag svarar så snart jag kan!