Recensioner

Här samlas alla recensioner som samlats in för hemsidan MADE IN GBG
Based on 9 reviews
100%
(9)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
Tavla med valfri plats
Anna-Karin Bruno
Två tavlor

Beställde två tavlor, en som redan fanns på hemsidan och en på en stad som tillverkades på min önskan. Mycket nöjd med resultatet!

A
Tavla med valfri plats
Anna Granberg
Fantastiskt Hantverk

Otroligt snygg tavla och trevlig service!

U
Brännö
Ulf Klingnäs
Lysande hantverk

Förutom den magnifika slutprodukten så uppskattar jag mycket engagemanget under processen och hur mån Daniel är om att slutresultatet skall bli precis som jag som kund vill ha det.

Grymt nöjd med de tavlor jag beställt!

Grymt nöjd med de tavlor jag beställt! Ett imponerande och unikt hantverk. Jordnära och trevlig service. Jättebra dialog vid processen att finna rätt motiv. Ett av få företag jag verkligen kan rekommendera!

Superfin tavla med älskat motiv!

Superfin tavla med älskat motiv! Helnöjd! Plus plus plus till hjälp av konstnären med leveransen!!

Flera dimensioner

Som inredare försöker jag om möjligt hitta lokaltillverkade pinaler som skapar bra känslor hos betraktaren. Därför kändes det helt naturligt att beställa ett verk från Madeingbg ❤️ Så nöjd med tavlan över Malmö, med min uppdragsgivares location tydliggjord. TACK!!

Fantastiskt fina och verkligen speciella tavlor!

Fantastiskt fina och verkligen speciella tavlor! Genuina, tidlösa, välgjorda hantverk. Som bonus ger tavlan en luktupplevelse av ljuvligt trä. Daniel är inte bara en konstnär utan han har ett hjärta av guld som dessutom donerat delar av försäljningen av min tavla till en organisation för förebyggande av psykisk ohälsa. Så när jag beundrar min tavla påminns jag om dess extra värde.

Otroligt bra upplevelse med att beställa från Daniel!

Otroligt bra upplevelse med att beställa från Daniel! Man var delaktig i hela processen och kunde verkligen specialbeställa hur man ville ha det. Och resultatet var helt fantastiskt! Min sambo fick i present en tavla med hans hemort på med olika små ställen som haft betydelse för honom, och han sa själv ”det är det finaste någon har gett mig!” Kommer absolut beställa härifrån igen! 🤩

Trevlig o snabb service!

Trevlig o snabb service! Tavlan var jättefin!! De som fick den i present var supernöjda.